Διάφορα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ…..ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

ΤΡΑΓΩΔΙΑ.....ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

Άνδρας κειτόταν νεκρός στο σπίτι του επί δύο ημέρες

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Κόμμα Λαμίας βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 64χρονος, που έμενε μόνος του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι συγγενείς ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις που του έκαναν.

Τελικά πήγαν στο σπίτι του και βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρέπει να ήταν τουλάχιστον δυο ημέρες νεκρός.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αιτία, ωστόσο θα πρέπει να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λαμίας.

lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίστευτα συγκινητική κίνηση ενός ψαρά στην Ρόδο που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

Χίλια κιλά ψάρια διανεμήθηκαν σήμερα σε κατοίκους του νησιού από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Ρόδου αμέσως μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.

Τα ψάρια ήταν προσφορά του καπετάν Τσετίν Καραοσμάν, ροδίτη μουσουλμάνου ψαρά κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ.....ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ο καπετάν Τσετίν, όπως είναι γνωστός στο νησί της Ρόδου, έχει προσφέρει στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα μεγάλες ποσότητες ψαριών οι οποίες έχουν διανεμηθεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για βοήθεια στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη εκκλησία.