Διάφορα

ΡΟΔΟΣ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ

ΡΟΔΟΣ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ

Θρίλερ στη Ρόδο με πτώμα σε λάκκο από ασβέστη

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου, μετά την αποκάλυψη ενός πτώματος αγνώστου ανδρός, το πρωί της Παρασκευής (30/09),  μέσα σε λάκκο από ασβέστη.

Το πτώμα εντόπισαν εργαζόμενοι σε βιοτεχνία ασβεστοποιίας, όπου βρισκόταν ο λάκκος, νωρίς σήμερα το πρωί και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Καθώς οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του ΑΤ Ρόδου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοικτά, τόσο αυτό του ατυχήματος όσο και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

ΡΟΔΟΣ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου ενώ ο αρμόδιος ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει σχετική έρευνα.

Όπως σημειώνει η dimokratiki.gr, 50χρονος υπάλληλος της ασβεστοποιίας η οποία βρίσκεται σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, γύρω στις 07:30 το πρωί, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός  πτώματος μέσα σε λάκκο βάθους 3-4 μέτρων, ο οποίος χρησιμεύει για την αποθήκευση ασβέστη.ΡΟΔΟΣ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ

Ο λάκκος ήταν ανενεργός (δεν έκαιγε ο ασβέστης), η δε ποσότητα που υπήρχε μέσα είχε ύψος 30 πόντων περίπου.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα σακ βουαγιάζ ενώ έξω από τον λάκκο ένα παπούτσι. Το πτώμα είναι καλυμμένο με ασβέστη.

Καθώς αναμένεται στο σημείο ιατροδικαστής, ο χώρος έχει αποκλεισθεί.

Εν τω μεταξύ, νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο νεκρός είναι τουρίστας Φιλανδικής καταγωγής.

Πηγή φωτογραφιών: dimokratiki.gr